Opprette ny bruker

Du kan selv registrere deg som bruker i KF Infoserie. Klikk på knappen 'opprett bruker' i påloggingsbildet og følg fremgangsmåten nedenfor.

Beskrivelse: Beskrivelse: medium

1. I feltet for institusjonsnummer skal det stå din kommune/organisasjon. Hvis det ikke allerede gjør det, velg kommunen/organisasjonen i nedtrekksmenyen

2. Skriv inn fullt navn

3. Skriv inn din e-postadresse

4. Klikk ’ok’. Hvis du får beskjed om at brukeren allerede er opprettet, har du allerede en brukertilgang. Klikk avbryt slik at du kommer tilbake til utgangspunktet og klikk på ’glemt passord’ isteden.

5. Du får beskjed om at du er registrert som bruker. Et engangspassord er sendt til deg. Sjekk e-posten din (titt i spam-filteret dersom du ikke mottar noe).

6. Gå igjen til påloggingssiden, skriv inn e-postadressen din, og engangspassordet du fikk tilsendt. Du blir bedt om å endre dette til et nytt passord som du velger selv.

7. Når du så kommer inn i KF Infoserie blir du møtt av en kort introduksjonsfilm som viser deg hvordan du skal bruke KF Infoserie. Denne anbefaler vi deg å kikke på.

Glemt passord

Dersom du har glemt passordet ditt kan du klikke på 'glemt passord' i påloggingsbildet.
Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt blir sendt deg automatisk.

Feil e-postadresse

Jeg taster inn e-postadressen for å logge meg på, men får feilmelding.

e-postadresse

Dette kan skyldes en tastefeil i e-postadressen din, eller at du er registrert med en annen e-postadresse enn den du har forsøkt. Klikk lukk og sjekk at e-postadressen er skrevet inn rett. Du kan eventuelt kontakte Kommuneforlaget for å få opplysninger om hvilken e-postadresse du er registrert med.